Nieuw onderzoek toont aan dat rode wijn en chocolade de kans op rimpels aanzienlijk verkleint

Home > Artikels > Nieuw onderzoek toont aan dat rode wijn en chocolade de kans op rimpels aanzienlijk verkleint

Hou je van wijn en chocolade, dan hebben wij heel goed nieuws voor je!

Uit onderzoek blijkt dat het nuttigen van rode wijn en chocolade een verjongende werkingen hebben op de huid, meer zelfs het gaat rimpels tegen.

Eva Latorre bestudeerde samen met haar team het effect van wijn en chocolade op de huidcellen. Om iets specifieker te zijn, het experiment gebruikte hiervoor rode wijn, pure chocolade en blauwe bessen.

Blauwe bessen, rode wijn en chocolade bevatten allemaal chemicaliën met ontstekingsremmende eigenschappen en oxidanten.

“Toen ik sommige cellen in de kweekschaal zag verjongen, kon ik het niet geloven. De oude cellen zagen er uit als jonge cellen. Het was net magie,” zo verteld Eva Latorre.

 

Bestel Baru marshmallows op snoepzoet.be

Verjongen in slechts een paar uur

Toen Eva Latorre en haar team de cellen behandelden met de chemische stoffen van de bessen, wijn en chocolade, merkten ze dat de cellen slechts een paar uur na de behandeling al waren verjongd, dit was het fenomeen wat Eva Latorre beschreef als magisch.

Veroudering tegen te gaan 2.0

wijnvoordeel

Men is al heel lang op zoek naar de sleutel om veroudering tegen te gaan. Men hoopt dan ook dat men met deze nieuwe ontdekking het verouderingsproces van het menselijk lichaam kan vertragen, door alle verouderingsfuncties te resetten.

Professor Lorna Harries melde in een interview met de universiteit van Exeter hierover het volgende: “Dit is de eerste stap om mensen een normale levensduur te laten leven, maar dan met een goede gezondheid gedurende de levensduur,”.

Nu kennen we allemaal wel een aantal items zoals crèmes en andere toestanden om die rimpeltjes te proberen te verbergen, maar dat het zo simpel was als het genieten van een glaasje rode wijn en chocolade, daar klink ik graag op.

En weet je wat het helemaal leuk maakt? Tot en met 24/11/17 krijg je bij wijnvoordeel een leuke korting

6 halen = 3 betalen
Van elke zes flessen die je besteld, krijg je er 3 van ons
3FLESSEN

Deel dit goede nieuws met al je vrienden via Facebook.

facebook

 

Bron

© Onder1Dak - Contacteer ons - Voorwaarden - Adverteren