Contact

Onder1Dak contacteren

Wens je zelf te adverteren op onze site, heb je een vraag of ben je op zoek naar een specifieke korting, stuur gerust een mailtje naar info@onder1dak.be Wij trachten steeds zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden.

Wie zijn wij

Onder1Dak is uw online shopping center. Wij verzamelen alle winkels Onder1Dak. Hierdoor hoeft U niet alle winkels afzonderlijk te zoeken via google, maar vind je ze bij ons mooi in categorieën onderverdeeld.

Een bijkomend voordeel is dat we hierdoor een groot aanbod aan acties, kortingen en promoties hebben. Net daarom hebben we ook de categorie "Kortingen";toegevoegd aan onze website.

Hier vind je dagelijks tal van nieuwe acties, promoties en kortingen. Want wees nu eens eerlijk, wie geniet er niet graag van wat extra korting. Zeker in deze tijden waarin alles duurder wordt.
Kortom, Onder1Dak is uw online winkelcentrum. En net doordat alle winkels Onder1Dak combineren zoveel makkelijker is voor de klant, zijn wij steeds op zoek naar winkels die graag onder ons dak zouden zitten, want Onder1Dak zijn uw winkel en acties veel zichtbaarder en bent U dus veel makkelijker te vinden.

© Onder1Dak - Contacteer ons - Voorwaarden - Adverteren