Gezondheid & verzorging

Home > His & Hers > Gezondheid & verzorging

Ici paris XL

Wie kent Ici paris niet? 

Met een ruim gamma aan parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL, dé beautyspecialist. Ici Paris XL wil luxeproducten toegankelijk maken voor het grote publiek… een filosofie die vandaag nog in onze parfumerieën leeft.

Drogisterij

Drogisterij.net biedt een breed assortiment met 20.000 drogisterij artikelen, met elke week andere aanbiedingen en nieuwe producten.

De Online Drogist

De aangeboden producten strekken zich uit van een verscheidenheid aan zelfzorggeneesmiddelen, gezondheidsproducten en afslankmiddelen, tot voorbehoedsmiddelen en specifieke vitaminepreparaten en supplementen. De bijbehorende parfumerie levert verder alle bekende nationale en internationale parfum

Condooms

Condooms.be is een frisse no-nonsens onlineshop met een ruim assortiment condooms, glijmiddelen en erotische speeltjes.
Door jaren lange ervaring in de kunnen ze zeer scherpe prijzen aanhouden.

Alensa

Alensa biedt een groot scala aan producten aan binnen de markt van contactlenzen en bijhorende accessoires. Met haar uitgebreide assortiment van meer dan 200 verschillende producten, kan Alensa voorzien in iedere behoefte.

Hema

Hema levert het bewijs: Een leuk en makkelijk leven hoeft niet duur te zijn ! Neem dus snel een kijkje en geniet.

CoolBlue

Bij CoolBlue doet men alles voor een glimlach ! Voor 23.59u besteld? Morgen gratis bezorgd. Ook op zondag! Gratis retourneren.

© Onder1Dak - Contacteer ons - Voorwaarden - Adverteren